Kedves Látogató!                                               folytatás megtekintése a(z)  _1_ _2_ _3_ _4_ _5_ _6_ _7_  oldalon

Mivel rátaláltál erre az oldalra, így valószínűsítem, hogy van már némi ismereted a légtisztító berendezésekről, vagy azok általános működéséről. Ezen az oldalon egy kicsit másképp -a katalógusoktól eltérően- akarom bemutatni Neked az általam is elismert és nagyra tartott Daikin légtisztító készüléket....Azt a légtisztító készüléket, melyet több nagyhírű ellenőrző intézet is bevizsgált és a tanúsítványok alapján a legszigorúbb követelményeknek is megfelelt. pl.: TÜV és BAF... a TÜV Nord Systems GmbH & Co. KG - Testing laboratory for indoor air hygiene és a The British Allergy Foundation

Ez az oldal a  Daikin MC707VM  sorozatú légtisztító berendezéssel fog egy kicsit részletesebben foglalkozni, hogy számodra is egyértelművé váljon a berendezés nagyszerűsége. A tájékoztatás nem lesz teljes körű, hisz nem áll szándékunkban a társvállalkozásokat oktatni. Amennyiben kéréseid, kérdéseid merülnének fel, hívj bennünket bizalommal!

Miért ajánlja cégünk kiemelt helyen a  Daikin MC707VM-W és Daikin MC707VM-S  légtisztító berendezést ?

  - Meggyőződésünk, hogy az általunk ismert levegő tisztító berendezések között ez a termék tudja a legnagyobb hatékonyságot elérni az allergia ellen és magas komfortérzetet biztosítani a lakossági légtisztító készülékek csoportjában.
 - Cégünk folyamatosan képzésekre küldi a szervizes embereit, így az általunk eladott termékekhez megfelelő szerviz támogatást tudunk adni. Tanulmányaink kiterjednek az allergiás betegségben szenvedők környezetének javítására, így rendkívül hatékonyan tudunk a daikin légtisztítóval közösen fellépni az allergia ellen. Tekintse meg munkatársaink képesítéseit:   daikin képesítések

Miért érdemes a  Frigo Trade Team Klíma Kft  -től megvásárolni a berendezést ?

 - Telephelyeink Szeged és Budapest városában található. Ennek ellenére az ország bármely területére vállalunk személyes (szervizes munkatárs által) kiszállítást és üzembe helyezést.
 - Szervizes szakember által kiszállított és üzembe helyezett berendezés mellé extra szolgáltatást biztosítunk minden ügyfelünk részére.
 - A legtöbb érdeklődőnek tudunk olyan egyedi ajánlatot adni, mely megfelelhet az anyagi elvárásainak.
 - Országosan vállaljuk az ingyenes házhoz szállítást (csomagküldő szolgálaton keresztül)

Kinek ajánljuk első sorban a  Daikin levegő tisztító  berendezést ?

  A Daikin professzionális légtisztító berendezést első sorban az allergiás megbetegedésben szenvedőknek ajánljuk, hisz kifejezetten az Ő számukra fejlesztette ki a Daikin gyár. Sajnos hazánkban a fokozódó klímaváltozás miatt tovább virágoznak a növények és ennek következtében jobban terhelik pollenekkel a levegőt. Ráadásul a földrajzi helyzetünkből adódóan a levegő átlagos porszennyezettsége is jelentősen magasabb a környező országokhoz képest.....Nagyobb városaink (Budapest, Debrecen, Szeged, Győr, Nyíregyháza, Pécs, stb) levegőjének minősége folyamatosan romlik. Talán nem véletlen az ugrásszerűen növekvő allergiás, légúti megbetegedések száma! ....és ehhez jön hozzá a városokban egyre gyakoribb "szmog" képződés.

Hogy néz ki a  DAIKIN  légtisztító berendezés ?


folytatás a 2. oldalon...

folytatás megtekintése a(z)  _1_ _2_ _3_ _4_ _5_ _6_ _7_  oldalon