Az oldal feltöltés alatt...

2009/08/13
Ururu Légtisztító – párásítás és légtisztítás egyben

A Daikin McQuay Magyarország Kft. bemutatta legújabb, párásítóval kombinált légszűrő berendezését, a Daikin Ururu Légtisztítót. A sokévnyi innováció eredményeként kifejlesztett készülék bizonyítottan csökkenti az allergiás és egyéb légúti megbetegedések kellemetlen tüneteit, valamint az influenza és más vírusos megbetegedések megelőzésében és gyógyításában is eredményes. Emellett rendkívül jó szag- és füstmentesítő.

Az MC707VM típusú berendezést két nagyhírű tanúsító intézet, a TÜV és a BAF is kiváló hatásfokúnak értékelte az allergiás tünetek visszaszorítása szempontjából. A két szervezet vizsgálatai elsősorban az allergiában szenvedők környezetében lévő anyagok nagymértékű korlátozásának és eltávolításának ellenőrzésére vonatkoztak.

A TÜV Nord Testing Laboratory megvizsgálta a DAIKIN légtisztító lebegő finomszemcsék eltávolító képességét, különös figyelmet fordítva az allergén anyagokra, és igazolta a nagyhatékonyságú szűrőhatást. A Brit Allergia Alapítvány (BAF) igazolása pedig tanúsítja a berendezés házi poratka, allergén anyagok, penész, cigarettafüst, pollen és formaldehid csökkentő képességét.

A légtisztító nagy teljesítménye egy új fejlesztésű, hétrétegű szűrőrendszernek köszönhető. Ez magában foglalja a Daikin vadonatúj ″Flash Streamer″ technológiáját, amely ártalmatlan termékekké bontja le a különböző vegyi anyagokat, pl. a szagokat és formaldehideket. A fotokatalitikus reakciót a Flash Streamer is elősegíti a baktériumokat és vírusokat lebontó Titánium Apatit Fotokatalitkus Szűrő révén. Párásító funkciója különösen a téli hónapokban előnyös, amikor a fűtés okozta száraz levegő megfázáshoz, torokfájáshoz vezethet. Ilyenkor a Daikin Ururu Légtisztító 600ml/óra vízmennyiséggel képes akár egy 48 négyzetméteres helyiség levegőjének párásítására.

A készülék rendkívül csendes, akár hálószobában is használható. Hordozható, így könnyen áthelyezhető egyik helyiségből a másikba, kevés karbantartást igényel és tisztántartása is egyszerű. A kompakt divatos kivitel ideálissá teszi a lakásokban, hotelekben, irodákban és éttermekben történő alkalmazását.